Legfrissebb hírek

Velencei karnevál

message0 Hozzászólások
Világszerte alig akad ember, aki ne ismerné a lagúnák városában tartott, a városról elnevezett Velencei Karnevált, mely az olaszok egyik ősi hagyománya és mindmáig fontos esemény.

Csomagfeladás

message0 Hozzászólások
Tájékoztatjuk kedves vevőinket, hogy az év végi zárásunk miatt az utolsó csomagfeladási nap 2016.12.20., és rendeléseket csak hétfői napig tudjuk fogadni 2016.12.19.-ig.

Zárvatartás

message0 Hozzászólások
Tájékoztatjuk kedves vevőinket, hogy a Dobozi utcai boltunk határozatlan ideig ZÁRVA tart.

Esküvői ruha

message0 Hozzászólások
A menyasszonyi ruhatrend feltérképezése nem olyan egyszerű, hiszen minden tervező a saját elképzeléseit valósítja meg, és a sajátos jegyeit jeleníti meg, mellyel sajátos stílusok alakulnak ki, természetesen az egyedi személyre készült ruhák esetén a megrendelő saját egyéniségét és stílusát is megjeleníthetik.

Gobelin

message0 Hozzászólások
A gobelin vagy szövött kárpit, tapisserie, faliszőnyeg, falkárpit a fal takarására és díszítésére szolgáló textil, esetleg festett vagy préselt bőr. Általában gyapjúfonalból, ritkában selyem- vagy fémszállal szőtt képes szőnyegek.

Patchwork

message0 Hozzászólások
A foltvarrás (folt mozaik, patchwork) az emberiség egyik legősibb kézművességeinek egyike. Ősi eredetét több legenda és feltárt alkotás bizonyítja, ezek közül az egyik legősibb emlék időszámítás előtt 3400-ból származó textil lepel és fejkötő, amit egy fáraó tetemén találtak.