A weboldal használata során a Globál-Tex Kft. a részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adjuk ki további fél számára, kivéve a szállítási címet, a szállítást végző cég ( GLS ) számára, aki viszont a cégünk számára átadott szállítási adatokat semmilyen módon nem használja fel, illetve további személyeknek nem adja át.
Biztonsági intézkedésként azok az adatok, amelyeket Ön online űrlapunk kitöltésével ad meg nekünk, az Ön felhasználói nevével és jelszavával lesznek biztosítva.
 
A hírlevél feliratkozás során megadott adatait bizalmasan kezeljük, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alapján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban e-mail címünkön.
 


A weboldalunk böngészésével, továbbá a hírlevélre való feliratkozással elfogadja ezen adatvédelmi szabályzat feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) (ITT)kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII.tv. (ITT) rendelkezései az irányadók.

Weboldalunkon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Bármilyen célra való felhasználásuk sérti a szerzői és a személyiségi jogok védelméről szóló jogszabályokat. Csak az Globál-Tex Kft. előzetes beleegyezésével használhatók!