Esküvői ruha

message 0 Hozzászólások

A menyasszonyi ruhatrend feltérképezése nem olyan egyszerű, hiszen minden tervező a saját elképzeléseit valósítja meg, és a sajátos jegyeit jeleníti meg, mellyel sajátos stílusok alakulnak ki, természetesen az egyedi személyre készült ruhák esetén a megrendelő saját egyéniségét és stílusát is megjeleníthetik.

Nagy általánosságban elmondható, hogy a kínálatban már alig szerepelnek az optikai fehér ruhák, inkább a tört fehér, az ekrü, a barackos és a pezsgő szín dominál.

Nagy "királylányos" abroncsokat sem alkalmaznak a tervezők, egyre inkább letisztult, a test vonalait követő, laza esésű ruhákat készítenek egy kis csipkebetéttel, strasszal vagy éppen virággal, esetleg masnival megbolondítva.

A rengeteg csipkén kívül a tüll is nagyon népszerű, hiszen az abroncsos szoknya helyett a tüllel dúsított szoknya nagy hatást érhet el, és ez is megadhatja a ruha karakterét.

A korábbi évek dekoltázshangsúlyos topjai helyett a zártabb modellek jöttek divatba, melyek esetleges hátkivágással vagy éppen annak sejtetését csipkével teszi határozottan látványossá a ruhát.

Már nem kötelező a fehér ruhához fehér cipőt és fehér rózsacsokrot választani, a 2016-os esküvői divat mottója a: légy egyedi, és vállald a stílusodat.

Köszönjük a képeket a D'Elia Szalonnak, elérhetőek a facebookon és a www.delia.hu weboldalon.

Hozzászólások

Hozzászólás írása