Esküvői helyszín

Esküvői helyszín

message 0 Hozzászólások

Az esküvő egyik legfontosabb része a dekoráció. Elsőre az ember bele sem gondol, hogy mennyire sokrétű tud lenni ez a dolog, hiszen nem csupán a virágokról és az asztaldíszekről van szó, ezek mellett számos egyéb szereplője van ennek a történetnek.

Az esküvői helyszín megtalálása ugyanolyan nehéz mint maga a ruha választása, a párok együtt keresik meg általában a menyasszony álmainak megfelelő helyszínt, és a dekoratőr próbálja az álmot megvalósítani. Ahány menyasszony, annyi álom és terv valósul meg.

Nincs is annál szebb, mint amikor a vendégeket gyönyörűen feldíszített kerti helyszín várja, a fiatal pár selyemszalaggal díszített és bokrétával felturbózott limuzinnal érkezik vagy éppen lovas hintón.

Minden csak elképzelés kérdése, a legfontosabb, hogy végiggondoljuk, szinte megálmodjuk, mit is szeretnénk a nagy napon, és a kis apróságok és az odafigyelés a dekorációra teszi harmonikussá és még látványosabbá az esküvőt.
A étterem elé lehet tenni egy kedves kaput, ami lehet szalagos-drapériás, nem kell csupa-csupa virágból állnia vagy éppen lufik ki mit látna szívesen.

Ha kertben, zöld füvön tervezzük a szertartást, igazi padokat is kivitethetünk, de székekkel elegánsabb, ha az esküvő színéhez passzoló székszoknyával látjuk el

vagy csak egy egyszerű kis szalag és virág kombinációval tesszük hangulatossá.

A hidat, az útmentét, minden hasonlót igyekezzünk feldíszíteni, azaz eltakarni a hétköznapi mivoltát.
A templom padjainak díszítése még szebb hangulatot ad az eleve romantikus hangulatot sugárzó templomnak,

melyet fokozhatunk a belső világítás mellőzése mellett gyertyák fényének hangulatával.

Az étterem vagy éppen a nagy terem díszítése számos lehetőséget rejt magában és a fantázia nem szab határt a megvalósításnak, csak a pénztárca vagy éppen a vőlegény idegei.

Kösszönjük a fényképeket a Rexám Bt.-nek és a T-Mix 2003 Kft.-nek elérhetőek a facebookon is.

Hozzászólások

Hozzászólás írása